Kit Digital

Programa Ajudes UE

Som agents digitalitzadors certificats per a la prestació de serveis inclosos al programa Kit Digital, impulsat per la Unió Europea* ​

* Fons europeus “Next Generation EU”, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resilència.

Serveis que Oferim

Intel·ligència Empresarial i Analitica

_____________
Amb aquesta categoria del Kit Digital, les empreses poden aprofitar les ajudes per a l'explotació de les seves dades, amb l'objectiu de millorar la presa de decisions. Mitjançant eines que s'integrin amb la seva base de dades, amb capacitat d'emmagatzematge d'almenys 1GB, la solució digital ha de permetre la creació de panells visuals de dades estructurades.

Intel·ligència Empresarial i Analitica

- Segment III Autònoms i microempreses (menys de 3 empleats): fins a 1.500 € d'ajuda.
- Segment II Pimes entre 3 i 9 empleats: fins a 2.000 € d'ajuda.
- Segment I Empreses entre 10 i 49 empleats: fins a 4.000 € d'ajuda.

Gestió de Procesos

_____________
Impulsar la digitalització i automatització dels processos empresarials, amb serveis que inclouen gestió de comptabilitat, facturació, projectes, inventari, compres, pagaments, recursos humans i logística. L'eina ha de ser integrable mitjançant APIs, mantenir-se actualitzada i ser escalable davant canvis estructurals, complint amb la normativa vigent en facturació i tributació.

Gestió de Procesos

- Segment III Autònoms i microempreses (menys de 3 empleats): fins a 2.000 € d'ajuda.
- Segment II Pimes entre 3 i 9 empleats: fins a 3.000 € d'ajuda.
- Segment I Empreses entre 10 i 49 empleats: fins a 6.000 € d'ajuda.

Comunicacions Segures

_____________

El Kit Digital proposa una solució per millorar la seguretat de connexió entre els dispositius de l'empresa. Això s'aconseguirà mitjançant funcionalitats com SSL, xifrat d'extrem a extrem, registres de connexió i control d'accés en PC i mòbil. A més, el servei en aquesta categoria inclourà la configuració inicial i actualitzacions periòdiques de seguretat del programari.

Comunicacions Segures

- 125 € / Usuari

Ciberseguretat

_____________

La categoria de ciberseguretat del Kit Digital pretén millorar la seguretat dels dispositius en petites i mitjanes empreses. Amb solucions com antimalware, antispyware, antispam, antiphishing, control de continguts i antiadware per a una navegació segura. A més dels requisits tècnics, ofereix configuració inicial, actualitzacions periòdiques i formació amb un kit de ciberseguretat.

Ciberseguretat

125 €/dispositiu

Presencia Avançada a Internet

_____________
La Solució de Presència Avançada a Internet busca assegurar el posicionament bàsic de l'empresa a Internet, augmentant la seva presència i trànsit de visites. Inclou el posicionament de la informació bàsica del negoci, anàlisi de paraules clau per estratègies de visibilitat als cercadors, SEO On-page, SEO Off-page i informes mensuals de situació respecte a la competència.

Presencia Avançada a Internet

Fins a 2.000 € d'ajuda.

Marketplace

_____________

La solució de Marketplace contempla la inclusió de les referències o productes del negoci en almenys una d'aquestes plataformes de comerç electrònic per augmentar el seu nivell de vendes. El servei inclou una anàlisi i l'alta en un Marketplace, una estratègia digital per posicionar els teus productes, la creació del contingut de la llista, així com l'alta de 10 referències, incloent descripcions i fotografies.

Marketplace

Fins a 2.000 € d'ajuda.

El programa Kit Digital?

T’expliquem els punts principals

Un programa dirigit a pimes i autònoms, del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, que els acompanya en el seu procés de transformació digital, perquè gràcies a la tecnologia puguin evolucionar i millorar el seu negoci.

Com? Amb ajudes econòmiques que els permeten accedir a un gran catàleg de solucions digitals i a agents digitalitzadors (nosaltres) que ofereixen aquests serveis. Són ajudes directes, sense pràcticament cap condició, així que si ho desitges, tu o la teva empresa us en podeu beneficiar.

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

– Autònoms i microempreses (menys de 3 empleats): fins a 2.000 € d’ajuda.
– Pimes entre 3 i 9 empleats: fins a 6.000 € d’ajuda.
– Empreses entre 10 i 49 empleats: fins a 12.000 € d’ajuda.

Per sol·licitar l’ajuda del Kit Digital cal dur a terme diversos passos, i des de Elinkcat els podem fer per vosaltres.
Un cop us hagin concedit l’ajuda, Elinkcat, com a agent digitalitzador certificat, podrà desenvolupar el vostre projecte.
Per a qualsevol consulta, estem a la vostra disposició. Contacteu-nos i en parlem.

Desplaça cap amunt