Nosaltres

Un equip de professionals sènior al teu servei

El nostre equip

Coneix la nostre experiència

Òscar Junyent

Senior IT Consultant

Des de l’any 2000, he treballat en equips de tecnologia en diferents empreses referents del sector. En els últims 15 anys, he dissenyat, creat i liderat equips de diferent mida com a CTO o CIO, i em considero una persona amb experiència en la direcció de projectes estratègics i equips tecnològics, tant interns com externalitzats en diferents zones d’Europa o fora d’ella.

Des de 2016 estic a la direcció d’Elinkcat Software ajudant a empreses locals a millorar i portar al següent nivell els seus equips tècnics i els seus projectes.

He col·laborat en projectes per a empreses com: Volotea, Groupalia, Splendia, Vueling, lastminute.com

Lluís Inglès

SENIOR IT CONSULTANT

Em considero un apassionat de la creació d’equips i tecnologia per a negocis a gran escala, la millora de l’eficiència operativa i la definició de la cultura per alinear-la amb les iniciatives estratègiques i els objectius organitzatius.

Aporto més de 10 anys com a desenvolupador i en rols d’arquitectura de programari, i uns altres 8 liderant equips com a CTO.

Algunes de les empreses per a les quals he treballat inclouen: Exoticca, Trovit, Groupalia, Splendia, Vueling

Equip altament motivat amb idees innovadores.

 

El nostre equip altament motivat amb idees innovadores està en contacte constant amb proveïdors i clients de Centre Europa i el Regne Unit. 

Aquesta col·laboració dinàmica ens permet estar a l’avantguarda de les tendencies més innovadores en el sector del turisme i la Intel·ligència Artificial. 

Mitjançant aquesta xarxa internacional, estem connectats amb les últimes novetats i les millors pràctiques, assegurant-nos que les nostres solucions estiguin alineades amb les expectatives canviant ràpidament d’aquesta vibrant indústria.

La nostra dedicació a la innovació és la clau per impulsar els nostres clients cap a l’èxit en el món de les tecnologies aplicades al turisme.

Estimem allò que fem i, per això, ideem les millors solucions possibles per ajudar-te a establir-te i créixer ràpidament. Som els teus socis de confiança en els quals pots confiar.

Desplaça cap amunt