Serveis

Tecnologia al servei del Turisme

Els nostres serveis

Els nostres serveis especialitzats poden portar la teva empresa al següent nivell

Consultoria

Processos operatius, costos, stack tecnològic, arquitectura, equip tecnològic. Ho analitzem tot i, amb un enfocament meticulós en les mètriques que importen, els optimizem per assolir un rendiment excepcional. 

Resultats

Ens enfoquem sempre a resultats, és el nostre ADN i el nostre principal objectiu,  sempre enfocats al Data Driven. Amb nosaltres, transformeu el vostre negoci amb solidesa i visió cap al futur.​

Transformació Digital​

Fomentem una cultura data-driven, amb cada decisió impulsada per insights significatius. Optimitzem l'experiència del client i incrementem la productivitat a través de solucions innovadores. 

Optimització

Reduïm costos operatius amb processos més eficients. Amb la nostra visió capdavantera de la transformació digital, preparem el vostre negoci per a l'èxit a la nova era digital.

Solucions IA​

Traduïm la visió de la IA en resultats tangibles. Desenvolupem i dissenyem eines a mida, adaptades a les vostres necessitats específiques. Estem compromesos amb la creació d'un futur empresarial potenciat per la IA.

Ètica i Seguretat

Amb una forta governança, assegurem l'eficiència i la transparència en cada fase del procés. L'ètica i la seguretat són les nostres prioritats, garantint que cada solució d'IA no només funcioni amb precisió, sinó també amb responsabilitat.

Desenvolupament

Després de definir les solucions, t'ajudem a contractar o millorar l'equip tècnic. També oferim suport en la possible externalització dels desenvolupaments, gestionant el projecte de manera integral.

Contractació

Oferim solucions d'externalització que s'adapten a les vostres necessitats, lliurant projectes puntuals i d'alta qualitat. La contractació de perfils IT esdevé un procés sencill amb el nostre suport. 

Aplicacions Pràctiques de la IA

Atenció al client

Sistemes de chatbot amb IA poden gestionar consultes i proporcionar assistència en temps real, millorant l'atenció al client i reduint el temps d'espera

Anàlisi de Dades Comercials

Utilitzar algoritmes d'IA per analitzar grans conjunts de dades comercials pot proporcionar insights valuosos sobre tendències del mercat, comportament dels clients i oportunitats de creixement

Automatització de processos

Implementar sistemes d'automatització amb IA pot optimitzar processos interns, com la facturació, la gestió de la cadena d'aprovisionament i la planificació de recursos.

Personalització de Continguts

La IA pot analitzar les preferències dels clients i oferir contingut personalitzat, millorant la relació amb el client i augmentant l'efectivitat de les campanyes de màrqueting.

Optimització de Preus

Sistemes d'IA poden ajustar dinàmicament els preus dels productes en temps real basant-se en la demanda del mercat i altres factors, maximitzant així els ingressos.

Seguretat

Utilitzar IA per monitorar els sistemes de seguretat pot ajudar a identificar anomalies i possibles amenaces cibernètiques, millorant la ciberseguretat de l'empresa.

RRHH i Selecció de Personal

Les eines d'IA poden ajudar en la selecció de personal mitjançant l'avaluació automatitzada de currículums i entrevistes, agilitzant el procés de contractació.

Manteniment Predictiu

Mitjançant la monitorització amb sensors i la IA, les empreses poden preveure quan es necessita manteniment en equips i maquinària, reduint parades no planificades.

Presa de Decisions

Sistemes d'IA pot proporcionar anàlisi predictiu i suport en la presa de decisions estratègiques per als propietaris i directius de les empreses.

Casos d'estudi

Una mostra dels nostres treballs

EXOTICCA CI/CD

AGÈNCIES DE VIATGE

Ticket Bureau

Venda d'entrades

DUE DILIGENCE

Venda d'entrades

EXOTICCA DATA

AGÈNCIES DE VIATGE

Desplaça cap amunt